Uiltje Star-eyes

Uiltje Star-eyes
0 Reviews | Review toevoegen

Uiltje Star-eyes is een handgemaakt, kleurrijk vrolijk glazen uiltje. Een witte half transparante onderlaag is opgelegd met transparant licht- blauw en groen met goudaccenten. Maat 12 x 7cm.

Artikelnummer

 

Direct leverbaar

1-3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Uiltje Star-eyes is een licht groen/blauw uiltje met zwarte, versierde wenkbrauwen. De mooie ogen van dichroide glas, zijn als sterretjes van verschillende kleurtjes streepjes glas, opgevuld met rode glaskorrels. De buik is versierd met groene- en blaiuwe  glaskorrels, en met goudverf ingebrande belijning. evenals de wenkbrauwen. Het glas van de uil is in de glasoven versmolten met elkaar op 800 graden.[ dit is het zgn glasfusen]
De uil is opgebouwd uit een onderlaag van opaakglas [=ondoorzichtig glas] met daarop stukjes transparant glas in blauw en groen wat een mooie dieptewerking geeft. 
Aan het ophangoogje, dat is meegesmolten, kan dit kunstwerkje prima hangen. Een aanwinst voor binnen of buiten, deze uil komt overal mooi tot zijn recht. Een cadeautje voor jong en oud bv voor een verjaardag of een diplomering.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Rood
Lichtblauw
Geel
Amber
Groen
Mintgroen
Oranje
Bruin
Goud
Wit
Zwart
Socials

Socials

Wij zijn ook te volgen op de socials